Johannes mulo

Nicolaas Beetslaan 1 in Driehuis, ( Toon op kaart )

181 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johannes mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Johannes mulo foto

Op Johannes mulo vind je 35 klassenfoto’s en 181 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het oude gebouw in de schaepmanlaan, docenten: de graaff, duikersloot, de examenfeesten.

het oude gebouw in de schaepmanlaan, docenten: de graaff, duikersloot, de examenfeesten.

Johannes mulo, 1961

Vooral de Graaf maakte veel indruk tijdens de les, boeiende man.

Vooral de Graaf maakte veel indruk tijdens de les, boeiende man. De directeur, meneer van der Hulst, woont tegenover me in Driehuis, oud en breekbaar. Spreek hem af en toe. Franse les van Corry Huisman; ze was nog erg vers, lessen waren vaak chaotisch, en wij luidruchtig. Ik heb haar laatst ontmoet, ze geeft nog steeds les op het Ichthus College, nog steeds even vriendelijk. En dan natuurlijk Pater Ritsi (of zoiets...), was het nou Godsdienst of Maatschappijleer? Veel discussie, hoorde wel een beetje bij die tijd, geloof ik. En de muzieklessen van 'Bolletje', kon je singletjes winnen, toch?

Johannes mulo, 1968

De schoolfoto is genomen in de dependance van de school; waarschijnlijk de examenklas '62(?).

De schoolfoto is genomen in de dependance van de school; waarschijnlijk de examenklas '62(?). Mijn schoolperiode 1958-1962. Enige namen die ik mij herinner van de schoolfoto: "de beer" (bijnaam); de tweeling (gebr. Bohm?). Namen van leraren: dhr. Duikersloot (leaar Frans), Verhulst en de Graaf Schoolhoofd was destijds dhr. Schouten. Andere namen uit die schoolperiode: Jenny, Inneke, Anneke, Harry; Frits Ik ben vader van twee volwassen dochters en woon momenteel in Alphen a/d Rijn. Na een boeiende commerciële carrière, ben ik mij gaan verdiepen in psychologie en filosofie. Momenteel hou ik mij bezig met training & coaching van groepen en individuen tbv persoonlijke ontwikkeling/ontplooiing (cursussen, workshops. seminars, e.d.). Ik heb veel plezier in schrijven en daarom zet ik mijn opgedane ervaringen eveneens op papier en internet (ben inmiddels beheerder van twee internetsites). Ik zou het lwel euk vinden om, bijv. via internet, weer contact te krijgen met oude klasgenoten.

Johannes mulo, 1958

?