Johannes Calvyn

Beukemastraat 44 in Hoogeveen, ( Toon op kaart )

178 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johannes Calvyn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Johannes Calvyn foto

Op Johannes Calvyn vind je 26 klassenfoto’s en 178 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

kom graag in contact met klasgenoten mischien weer eens een reunie organiseren vorige keer kon ik er helaas niet bij zijn.

kom graag in contact met klasgenoten mischien weer eens een reunie organiseren vorige keer kon ik er helaas niet bij zijn.

Johannes Calvyn, 1979

Juf Wendt met haar verkering Piet Vermeer, A.

Juf Wendt met haar verkering Piet Vermeer, A. Koops die prachtig verhalen kon vertellen, maar ook de liniaal wist te gebruiken (au!), het H.d.S. K. Veldman ("Flappie") met een "oorlogsverleden" (als soldaat) en vriend-voor-het-leven Janwillem Blijdorp ("Proffie") die onder luid gejuich 100 rondjes over het schoolplein weet te rennen...

Johannes Calvyn, 1964

2 boerenkinderen dansen in de kring.

2 boerenkinderen dansen in de kring. een leuk spel op het schoolplein. spannend, want welke jongen koos mij? enneh....de hollandse figuurgang met meneer veldman, al marcherend over het grasveld. knikkeren op de tegels, wij waren de enige school in hoogeveen die zo knikkerde...15 tegels of 30 tegels voor zo'n mooie dikkert, en dan het liefst achter een tegel zitten die behoorlijk hoog lag, rennen om de mooiste knikkerplaats te bemachtigen. zo kan ik nog wel even doorgaan.. ik vond het zo gezellig op school dat ik van 1976 tot 1979 er zelfs nog juf ben geweest.

Johannes Calvyn, 1963

?