Johannes Calvijnschool

Scheldelaan 15 in Sliedrecht, ( Toon op kaart )

194 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johannes Calvijnschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Johannes Calvijnschool foto

Op Johannes Calvijnschool vind je 46 klassenfoto’s en 194 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam in 1972 vanuit Rotterdam op deze school.

Ik kwam in 1972 vanuit Rotterdam op deze school. Mijn leerkrachten waren: dhr. Doeland ('71/'72), dhr. P. Vlot ('72/'73) en dhr. H. Logmans ('73/'74), tevens schoolhoofd. Ondanks de korte tijd dat ik deze school bezocht heb ik veel locaties meegemaakt: eerst aan de Karel Doormanstraat (een mistroostig donker gebouw ...), de Middeldiepstraat (een houten noodschool), hoek Middeldiepstraat en Oranjestraat (de oude Dunant-school) en tenslotte nog nét de nieuwe school aan de Scheldelaan. Wat indruk maakte was het enorme stemgeluid van de heren Jongeneel en Vlot, de "korte metten" van Logmans (draai om je oren), de sympathieke heer Doeland en de bliksembezoeken van Van Heteren ("Je-van-Het") namens het schoolbestuur. Maar ook de lucht van de stencilmachine (en brander) in de kamer van Logmans, zijn Passat die altijd naast de school stond en de verplichte klussen in Dirksland aan zijn tweede huis.

Johannes Calvijnschool, 1972

Heb in de klas gezeten bij juf.

Heb in de klas gezeten bij juf. Gauw, Juf Boon/Sloof Juf van den Herik, Meester de Visser, Meester van de Valk, Meester den Hollander 2x Meester Noort In mijn klas zaten o.a Jolanda en Janneke Monique, Goverdina, Jolanda, Heidy Jan wel drie meen ik! Robbie Ronald Chris Danny Jasper Jan etc etc Best een leuke tijd gehad......schoolhoofd was meester Rijnhout Het lijkt me leuk om weer met oude bekende in contact te komen, dus heb je zin om te*****en?

Johannes Calvijnschool, 1976

Leuke tijd gehad op deze school,in de klas gezeten bij juf Boon-Slooff,meester Nooteboom,-Den Hollander,-vd.

Leuke tijd gehad op deze school,in de klas gezeten bij juf Boon-Slooff,meester Nooteboom,-Den Hollander,-vd. Valk, -v. Meeuwen. In de klas bij: Roelie,Marianne,Nelly,Petra,Arina, Dicky,Marjan,Lyda,Frans,Edwin,Theo,Leo,enz.enz.

Johannes Calvijnschool, 1976

?