Johanna de Lestonac

Dobbelmanweg in Nijmegen, ( Toon op kaart )

309 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johanna de Lestonac, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Johanna de Lestonac foto

Op Johanna de Lestonac vind je 64 klassenfoto’s en 309 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat in de klas bij: 1ste: juffrouw Juul 2de: mijnheer Eric Crain 3de:juffrouw ? 4de:juffrouw van Gisteren 5de: juffrouw Visser 6de: mijnheer van Rijnsoever Ken je me dan zou ik het leuk vinden als je me schrijft.

Ik zat in de klas bij: 1ste: juffrouw Juul 2de: mijnheer Eric Crain 3de:juffrouw ? 4de:juffrouw van Gisteren 5de: juffrouw Visser 6de: mijnheer van Rijnsoever Ken je me dan zou ik het leuk vinden als je me schrijft. Dat kan op bianca at edenet punt nederland (e-mail adressen zijn officieel niet toegestaan, vandaar het atje, alles moet aan elkaar)

Johanna de Lestonac, 1977

Ik was altijd de kleinste leerling van de school dus ik moet ongetwijfeld zijn opgevallen.

Ik was altijd de kleinste leerling van de school dus ik moet ongetwijfeld zijn opgevallen. Ik kan mij de juffen en meesters, Stouthandel (1ste klas), Ben Kinkelaar en Juul (2de klas), Ans Harmelink (3de klas), John van der Heijden (4de klas), Juf Jansen (5de klas) en Lansu & Van Rijnsoever (6de klas) nog goed herinneren. Klasgenoten: Wim Ederveen, Boy Thijssen, Arno Tijnagel, John Pol, en uiteraard veel anderen! Veel buitenschoolse activiteiten: vooral op sportief gebied, maar ook musicals. Helaas zat ik nooit in een klas die zelf een musical uitvoerde, maar mijn beperkte talent op musicaal gebied in achting nemend had ik ook zeker niet gegloreerd in een grote rol. Zeer goede herinneringen bewaar ik aan de diversiteit van John van der Heijden, maar ook de reisverhalen van Juf Jansen.

Johanna de Lestonac, 1973

Pit,Faf,Annemarie,Bol,enz.

Pit,Faf,Annemarie,Bol,enz.

Johanna de Lestonac, 1951

?