Johan van Oldebarnevelt MULO

Meeuwenstraat 1 in Den Helder, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johan van Oldebarnevelt MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Johan van Oldebarnevelt MULO foto

Op Johan van Oldebarnevelt MULO vind je 25 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat op deze school, omdat de oude Mulo in de Molenstraat waar ik eerst zat ophield school te zijn.

Ik zat op deze school, omdat de oude Mulo in de Molenstraat waar ik eerst zat ophield school te zijn. Ik weet nog dat Dhr. Kleinveld de direkteur was van deze Mulo. Leraren waren Dhr. Makelaar, Noorman (Duits), Majolee (Natuurkunde). Medeleerlingen waren o.a. Fred Rijkers, Ben Masseling, Henk de Leeuw, Jaap Schouten, de gebroeders Krieger, etc.

Johan van Oldebarnevelt MULO, 1969

De exacte jaren weet ik niet meer, die zou ik op moeten zoeken.

De exacte jaren weet ik niet meer, die zou ik op moeten zoeken. Mijn klas bestond voor het grootste deel uit meiden en ongeveer 4 jongens, waaronder Arie Meijer. Dhr Makelaar gaf Duits en Engels. Hij begon de les altijd met 5 min. gein maken en dan het serieuze werk. Als iemand het in zijn hoofd haalde om te spieken en hij merkte dat, dan deed je dat echt geen 2e x meer.

Johan van Oldebarnevelt MULO, 1967

Ik ken deze leraren ook allemaal.

Ik ken deze leraren ook allemaal. Ook Wulffele, Dijkstra en Noorman. Het laatste jaar heb ik doorgebracht in de Pasteurstraat. Daar werd toen de 4e (examen) klas ondergebracht. Leerlingen die ik nog weet uit die tijd: Bijpost, Gerard de Beurs

Johan van Oldebarnevelt MULO, 1967

?