Johan Frisoschool

Schaepmanstraat 5 in Steenwijk, ( Toon op kaart )

125 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johan Frisoschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Johan Frisoschool foto

Op Johan Frisoschool vind je 16 klassenfoto’s en 125 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hallo, eerst 2 jaar op Kleuterschool de regenboog.

Hallo, eerst 2 jaar op Kleuterschool de regenboog. Daarna op de johan Frisoschool. Een leraar is overleden toen. Heeft zelfmoord gepleegd. We hadden meester de boer oa en een hele leuke juf waar we ook bij thuis zijn geweest. Kinderen uit de klas. Wicher Kist,Alan Van Dijk, Ronnie, Hilde Mastenbroek enz eerst maar een stuk of 6 blonde kaaskoppen. We hadden alleen maar blonde kids in de klas de eerste tijd. gr Lous

Johan Frisoschool, 1976

De school was net nieuw gebouwd toen ik in de eerste klas kwam.

De school was net nieuw gebouwd toen ik in de eerste klas kwam. Ik weet niet meer wie de juf toen was. Van de tweede weet ik het nog wel, juffrouw Van Sloten, ik vond haar niet lief en ze was streng. In de derde klas kreeg ik meester Borghard, geweldige man! Hij ging mee naar de vierde klas en wij hebben zijn trouwerij nog meegemaakt toen. Helaas in de vijfde klas hadden we meester De Boer, een akelige man! Kan me niks positiefs over hem herinneren. Ik weet nog wel dat hij pijp rookte en de hele dag pottertjes at. Volgens mij was hij overspannen of zo. In ieder geval heeft hij een keer met een schaar naar een jongen gegooid die vervelend was en heeft een keer het horloge van een jongen kapot geslagen met z'n stok. Vreselijke man in ieder geval. In de zesde klas kregen we de hoofdmeester, meester Hoving heette hij. Degenen met wie ik het meest omging waren Rianne Wienke, Jeanet van Boxum en Els de Boer.

Johan Frisoschool, 1968

Hallo Janny Kruiter, ken je me nog??? Weinig herinneringen want ik heb alleen in de zesde klas gezeten.

Hallo Janny Kruiter, ken je me nog??? Weinig herinneringen want ik heb alleen in de zesde klas gezeten.De bijnaam had ik omdat ik op onze schoolreis altijd maar Bounty`s zat te eten.we kwamen uit Rotterdam.Meester Hoving was een fijne leraar.Helaas veel te vroeg overleden.Ook ons klasgenootje die werd aangereden op Havelte en en paar weken later overleed.Ik geloof dat ze Sonja heette.Ze was een enorm dikke vriendin van Anja.Een heel mooi meisje.Haar vader werkte voor de burgelijke stand en heeft mij 22 jaar geleden getrouwd.Inmiddels ben ik (zoals zovelen) al weer gescheiden.Wie ik me ook nog goed herinner is Freddie Plomp.Een bijzonder irritant kereltje die zo`n beetje de hele school domineerde.Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat er van hem is geworden.Misschien kom ik hier nog wat oude bekenden tegen.

Johan Frisoschool, 1970

?