Johan Friso kleuterschool

Chopinpad, later Verdipad in Nieuwerkerk aan de IJssel, ( Toon op kaart )

5 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johan Friso kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Johan Friso kleuterschool foto

Op Johan Friso kleuterschool vind je 2 klassenfoto’s en 5 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Pot werd mevrouw de Koning!.

Juffrouw Pot werd mevrouw de Koning!. De kinderen die ik me nog herinner zijn de tweeling Willemien en Mariëtte Blank, Roeline van Voorbergen, Carola Boot, Astrid van Toledo, Karin Hordijk, Sjaak Mourik, Jaap Bloot, José Jeltes, Yvonne, Jeanette, Frank en nog meer gezichten van wie ik de naam niet meer weet. De houten noodgebouwen hadden een bepaalde geur. Als ik die ergens ruik, ben ik weer terug in het gebouw. Was het de carboleum of werd die gebruikt voor het nieuwe schuurtje? Rond 1977 ?? verhuisde de school naar het Verdipad. Op de speelplaats van de Elim werd een nieuw schooltje gebouwd. De houten gebouwen verdwenen. Er werden huizen gebouwd aan de Mozartstraat en aan het Verdipad/Chopinpad.

Johan Friso kleuterschool, 1973

De kinderen die ik nog herinner die bij mij in de klas zaten waren: Denise van Bekkum, Sandra de Kort, Christian Kuhler.

De kinderen die ik nog herinner die bij mij in de klas zaten waren: Denise van Bekkum, Sandra de Kort, Christian Kuhler. en Patrick maat.

Johan Friso kleuterschool, 1976

Kom je naar de Reünie van 50 jaar Elimschool?.

Kom je naar de Reünie van 50 jaar Elimschool?

Johan Friso kleuterschool, 1971

?