Johan de Witt Lyceum/ H.B.S Nieuwe Duinweg

Nieuwe Duinweg 6 t/m14 (Scheveningen) in Den Haag, ( Toon op kaart )

670 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Johan de Witt Lyceum/ H.B.S Nieuwe Duinweg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 171
  • Schoolgenoten 670

Op Johan de Witt Lyceum/ H.B.S Nieuwe Duinweg vind je 171 klassenfoto’s en 670 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 493

Ik heb daar een schakeljaar grafische technieken gedaan aan het haags onderwijs grafische technieken.

Ik heb daar een schakeljaar grafische technieken gedaan aan het haags onderwijs grafische technieken.Het leukste wat ik daar gedaan heb,is de examen stunt organiseren. Zie foto's binnenkort

2002, Deleted

biologieleraar Verploeg(h) was mijn grote favoriet en wie herinnert zich niet Antal Sivirsky, de beruchte Van Excel, juffrouw Leeksma (gymnastiek, brrr).

biologieleraar Verploeg(h) was mijn grote favoriet en wie herinnert zich niet Antal Sivirsky, de beruchte Van Excel, juffrouw Leeksma (gymnastiek, brrr). Wil je herinneringen met mij ophalen over deze school stuur dan eens een mailtje naar: eerst mijn voornaam dan een punt dan mijn achternaam gevolgd door het bekende staartje van de aap daarna typ je zeelandnet alweer gevolgd door een punt en als laatste natuurlijk nl. Kijk bij de klassenfoto's voor een groepsfoto van de leerkrachten!

2002, Deleted

Fietsen naar Scheveningen en donuts van de winkel pakken voor de sportlessen.

Fietsen naar Scheveningen en donuts van de winkel pakken voor de sportlessen

2002, Arnold
?