JOCO (Johannes College)

Drs. F. Bijlweg in Den Helder, ( Toon op kaart )

1067 scholieren

Bekijk de volledige pagina van JOCO (Johannes College), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

JOCO (Johannes College) foto

Op JOCO (Johannes College) vind je 130 klassenfoto’s en 1067 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1972 was het JOCO nog op de sportlaan.

In 1972 was het JOCO nog op de sportlaan. We kregen les in de carvans en na iedere les waren we dus even buiten. In 1973 gingen we naar de nieuwe school op de Bijlweg. Wij waren dus de 1e leerlingen op deze school. Het laatste jaar werden er weer klassen gevormd (leerlingen met de meeste vakken samen vormden 1 klas). Dat was toch ook wel gezellig. Joco is nu Etty Hillesum geworden. Mijn kinderen hebben op deze school gezeten en mijn jongste gaat komend schooljaar naar deze school. Sommige uit leerkrachten weken nog op deze school (0.a. Rentenaar. Koning). De school zelf is niet veel veranderd, alleen is de begane grond nu ook verbouwd tot leslokalen (wij hadden daar onze fietsen staan) en ze hebben nu lokalen en geen open ruimtes zoals toen bij ons.

JOCO (Johannes College), 1972

Voordat het JOCO mij opriep voor een lange periode van leerdienstplicht, woonde ik op het broeierige Curacao en ging naar school op het Radulphus College.

Voordat het JOCO mij opriep voor een lange periode van leerdienstplicht, woonde ik op het broeierige Curacao en ging naar school op het Radulphus College. Het JOCO was een school waar ik plezierige flash backs aan over gehouden heb. Chantal Jose......ken je me nog??? Ook de typische architectonische bouwstijl, met haar Agora, de vleugels met hun groene, gele, rode en blauwe kleuren staan mij nog helder bij.

JOCO (Johannes College), 1979

Leraren: Kramer, Cosijn en mw.

Leraren: Kramer, Cosijn en mw. el Hawzi. Werkproject in Santpoort. Optreden van Long Tall Ernie and the Shakers. Opschrift:"Wie hangt die hangt"

JOCO (Johannes College), 1973