J.J. Buskesschool

Vondelstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

75 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.J. Buskesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J.J. Buskesschool foto

Op J.J. Buskesschool vind je 10 klassenfoto’s en 75 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hele leuke jaren gehad met oa.

hele leuke jaren gehad met oa. Koos Keus,wij zaten merendeels in het oudepand in de Vondelstraat maar wel heel gezellig.

J.J. Buskesschool, 1982

We hebben het erg leuk gehad, vooral "huishoudkunde" was erg "geslaagd",he meiden?en natuurlijk gym van viggo.

We hebben het erg leuk gehad, vooral "huishoudkunde" was erg "geslaagd",he meiden?en natuurlijk gym van viggo....................; ) En vergeet de stages niet( vooral toen we in een "zusterflatje"woonden)Helaas sommige meiden uit het oog verloren zoalso.a: Joke en Pascal.Ilse, wat leuk om je hier weer tegen te komen.

J.J. Buskesschool, 1987

juffen Marianne meier die altijd aan het zeveren was over haar han Erna bakker van spelleiding klasgenoten Ronnie zieltjens sandra veltman , heb het wel naar mijn zin gehad maar was de enige die geen diploma haalde ( is later alsnog goed gekomen want op m

juffen Marianne meier die altijd aan het zeveren was over haar han Erna bakker van spelleiding klasgenoten Ronnie zieltjens sandra veltman , heb het wel naar mijn zin gehad maar was de enige die geen diploma haalde ( is later alsnog goed gekomen want op mijn 32 e alsnog geslaagd )

J.J. Buskesschool, 1981

?