Jhr Mr P. J. Elout van Soeterwoudeschool

Radarstraat 108a in IJmuiden, ( Toon op kaart )

128 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jhr Mr P. J. Elout van Soeterwoudeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 128

Op Jhr Mr P. J. Elout van Soeterwoudeschool vind je 11 klassenfoto’s en 128 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 106

We zaten in een klas met maar ...

We zaten in een klas met maar een paar jongens(stuk of 5)Leraren die ik me nog kan herinneren waren: Stam, Voerman, en de Jong (wiskunde). Leerlingen o.a. Frans van der Mey, Jan Laverman, Astrid schrijver, Trudie drijver. Veel voetballen op het schoolplein met een tennisballetje.Gert Breur die met de eerste sexboekjes aankwam. Astrid die de jongens altijd uithoorde over sex en zelf op dat gebied veel verder leek te zijn dan de rest. Ik reed op een fiets die zwaar was van de lampen meters spiegels en noem maar op. Iedereen wilde er wel een keer op rijden. In een tussen uur mochten de jongens kiezen: naar huis of een uur koken bij de gezusters sweepe, dat werd dus koken en heel veel lachen. Weet iemand of meester stam nog leeft, zo ja moet hij wel heel oud zijn. peterpuntdepuntjongatkuicknetpuntnl kuicknet met een Q

2003, Peter

Ik zat bij meester takke , die...

Ik zat bij meester takke , die reed met een lelijke eend . K was niet zo gelovig dus ik weigerde de bijbel te leren daar waren ze niet blij mee , zelfs mijn vader moest komen opdraven en die gaf mij gelijk,na takke kreeg ik meester stam , die trok altijd een leerling met de zelfde achternaam voor. ook had ik een klasgenoot martin Meijer , die woont nu tegenover mij , in de velserbroek , aardige jongen . Ook hadden wij een jongen die stotterde nogal , maar leerde als de beste , weet zn naam niet meer maar zijn broer was Piloot op een starfighter.Verder had je Jan Dragstra , die begeleide mij op het schoolfeest met drums ik speelde accordeon , Jan zat bij de ijmuider Harmonie .Ook had ik in de klas Joop van Veelen , hij werkte een tijd als posbode , maar nu hoorde ik van zijn broer dat hij kok is geworden

2003, Deleted

dat je als meisjes en jongens ...

dat je als meisjes en jongens gescheiden zat behalve bij mijnheer Voerman dat was de derde klas toen zaten er ook jongens bij je in de klas.

2003, Deleted
?