J.F.Kennedyschool

Teun de Jagerdreef in Utrecht, ( Toon op kaart )

216 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.F.Kennedyschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J.F.Kennedyschool foto

Op J.F.Kennedyschool vind je 53 klassenfoto’s en 216 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

h w .

h w . n a b e r [a] k p n m a i l . n l (spaties even weghalen) Ik werd Hans Willem Bron, genoemd, omdat mijn moeder handwerklerares op deze school was en ze was gescheiden van mijn vader en had dus een andere achternaam als ik. In die tijd was scheiding nog niet zo gewoon. Ik ben eind 5e klas van school gegaan en heb enige jaren in kindertehuizen doorgebracht. Ik stond al heel lang op deze site en het laatste jaar (2004) zijn er ineens een aantal klasgenoten uit 'mijn' tijd bijgekomen. Ingrid van Amerongen (heeft geholpen met de namen van de klassefoto's), Karin Timmer, Henri de Ruiter, Edmee Abels en Arnoud de Vos. Ik herinner me Menno Bos nog goed, we zaten samen op IJshockey op de Vechtse banen (even zelfs in één team met Nederlandse beste ijshockeyer aller tijden Tony Collard). Ik kan me ook nog een verjaardagsfeestje bij Klaas Jan Weisman herinneren en Arnoud de Vos wist dat zelfde feestje zich ook nog te herinneren, 35 jaar later!!! Ik kwam in de 4e en 5e klas vaak bij Ellen Berrens thuis (haar moeder en de mijne waren bevriend). Mijn buurjongen, en ooit beste vriend, Henri Fischer heeft ook op deze school gezeten. Henri, laat eens wat van je horen als je dit ooit leest.

J.F.Kennedyschool, 1967

Schoolreis naar Utrechts Buitencentrum in Oldebroek; Voetballen op het veldje tussen het schoolgebouw en de spoorbaan.

Schoolreis naar Utrechts Buitencentrum in Oldebroek; Voetballen op het veldje tussen het schoolgebouw en de spoorbaan. Peter (achternaam vergeten) en Olivier Lutjesvki waren de beste spelers en werden altijd als eerste gekozen. In het schooljaar 1970-1971 (vijfde klas met meneer Schenk)werden wij tijdelijk ondergebracht op de Openbare school Burg. Voort van der Zijpschool in Tuindorp. Meneer Norbert op gitaar en ik had mijn trommel en bekken meegenomen. Andere klasgenoten Roeland, Wanda, Mieke Weismann, Marja Buys, Barend Berendse, Wally de Jonge Domeringedreef 93, Leon Buizerd, Peter Boeschoten, Nico Davelaar, CHarlotte,Olivier Lutjevski, Tommie van der Linden, Andre van Yperen, Ingrid de Vries, Jolanda Verweij.

J.F.Kennedyschool, 1968

De hoofdmeester heette indertijd Meneer Kuipers en mijn beste vriendinnetje was Els Bruins.

De hoofdmeester heette indertijd Meneer Kuipers en mijn beste vriendinnetje was Els Bruins. Zij woonde tegenover de school.

J.F.Kennedyschool, 1974