J.F. Kennedyschool

Dolderseweg in Den Dolder, ( Toon op kaart )

106 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.F. Kennedyschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J.F. Kennedyschool foto

Op J.F. Kennedyschool vind je 17 klassenfoto’s en 106 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dit was door verhuizing de 3e lagere school voor mij, maar wel de leukste en naar mijn idee z'n tijd ver vooruit.

Dit was door verhuizing de 3e lagere school voor mij, maar wel de leukste en naar mijn idee z'n tijd ver vooruit. Ik werd direct opgenomen in de groep en Juffr. van Daalen was/is een heel leuk mens. Klasgenoten: Pieter van Haaren, Frank Seders, Sonja Berendse, Sylvia van de Ende, Ineke Kops, Coriene Oomens (met haar lange vlechten), Paul Zoethout

J.F. Kennedyschool, 1971

Het was een heerlijke tijd op de Kennedyschool; werkte toen met Nelita van Daalen, Toos Ferrari en Joke Bouwhuizen.

Het was een heerlijke tijd op de Kennedyschool; werkte toen met Nelita van Daalen, Toos Ferrari en Joke Bouwhuizen. We gingen soms vroeg in de ochtend tochten maken met de Daf van Nelita. De eerste musical op muziek van Pink Floyd; voor de liefhebbers- Atom Heart Mother-een L.P met koeien erop. Dat is het begin geweest van een toneelleven , naast de vertellingen van Swiebertje. Heb nog gewoond op de Dassenlaan, gevolleybald bij DOSC en halve dagen toneel op huishoudscholen gegeven; was 1 van de 1e parttimers. Ben ook nog getrouwd in Bilthoven en Eliane v.d. Ende was bruidsmeisje! Gymlessen en/of boslopen in het naastgelegen bos. Ben veel later Marjolein Hodes, moeder en broer tegengekomen en op de terugweg vanuit Diever (juist ja toneel) vloog de lelijke eend van de familie in de fik. Veel toneelspel in de kerk gedaan, er kon toen heel veel. Samen met sommige kids van de Kennedy een paar dansen opgevoerd voor de moeder van juf van Dalen, die toen ernstig ziek was. Hoop op een reunie met het 50-jarig bestaan.

J.F. Kennedyschool, 1970

In de derde klas verhuisd naar Zevenaar (Gld) met achterlating van mijn vriendinnetje Elianne v.

In de derde klas verhuisd naar Zevenaar (Gld) met achterlating van mijn vriendinnetje Elianne v.d. Ende.

J.F. Kennedyschool, 1972

?