J.F. Kennedy School

Weermolen in Purmerend, ( Toon op kaart )

154 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.F. Kennedy School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J.F. Kennedy School foto

Op J.F. Kennedy School vind je 27 klassenfoto’s en 154 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijnheer Jos Schopmeijer en Hans Moltthoff (spelling.

Mijnheer Jos Schopmeijer en Hans Moltthoff (spelling..?) ben ik nooit vergeten. En dan de lieftallige dames, de "Three A's", zeer leuke herinneringen allemaal :) Wat me ook altijd is bijgebleven is het feit dat de dames altijd beter waren met trefbal..

J.F. Kennedy School, 1988

We hadden een 'nogal' moeilijke klas.

We hadden een 'nogal' moeilijke klas. Namen van kinderen die bij mij in de klas zaten waren oa: Angelique, Miriam, Chi Fai. Frank S., Frank F., Mark, Jeroen, Marco, Nanda, Ilse, Linda, Yvonne Ellen Ingvar, Alex,enz.

J.F. Kennedy School, 1978

Ik herinner me het beste juf Immink en Chris de Meij, de week of maandafsluiting en dat ik eens het Kerstverhaal mocht voorlezen in een echte prinsessenjurk.

Ik herinner me het beste juf Immink en Chris de Meij, de week of maandafsluiting en dat ik eens het Kerstverhaal mocht voorlezen in een echte prinsessenjurk. Mijn vriendinnen Conny van Stein, Mariska Pohner, Monica de Haan en buurmeisje Sybille van Gelderen. Hele leuke tijd gehad op deze school.

J.F. Kennedy School, 1969

?