Jeugd theaterschool boemerang

Verschillende locaties in Amersfoort, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jeugd theaterschool boemerang, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 3

Op Jeugd theaterschool boemerang vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 5

Ja en na Mirakel kwam Boemeran...

Ja en na Mirakel kwam Boemerang....Ook al zo leuk!!!!! Ik weet nog hoe we begonnen in een klein zolderkamertje en hoe we uiteindelijk speelden in Carre! Daar kan ik maar mooi over opscheppen.....Ik hoop dat er snel weer iemand zo gek is als ernst en dat diegene net zo'n superschool op zal zetten zodat mijn zonen net zulke mooie herrinneringen kunnen krijgen als ik! Bedankt voor alle mooie jaren Ernst

2006, Deleted

Vooral mensen: Peter, Pieter, ...

Vooral mensen: Peter, Pieter, Arthur, Eva, Coos, Lotte, Neomi, Daphne, Isaak, Jan, Nienke, Jannemieke en vele anderen... Verder de eeuwige strijd om de centen, de prachtige voorstellingen en de mooie theaterzaal die we zelf hebben gebouwd en de theaterkampen die ik vele jaren zelf geleid heb.

2006, Arjan

Mark, Martijn v. Es, Coos en n...

Mark, Martijn v. Es, Coos en nog zoveel mensen. Mooie tijd geweest. Ik was een vrij verlegen meisje. Elke vrijdag zingen met Danielle, dat was gezellig!!

2007, Deleted
?