Jeroenschool

Casperfagelstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

143 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jeroenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jeroenschool foto

Op Jeroenschool vind je 32 klassenfoto’s en 143 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn vriendinnen waren Ellen Wentink, Marian Vasterman en Petra Lensen (tevens buurmeisje).

Mijn vriendinnen waren Ellen Wentink, Marian Vasterman en Petra Lensen (tevens buurmeisje). Jongens in de klas (die ik me zo snel even herinner) waren Jeffrey Lemaire, Theo Maigret, Peter de Knegt. Mijn favoriete meester was Meneer de Vries in de vierde klas. In de vijfde hadden we meneer van Aalst, en in de zesde meneer Stockmann.

Jeroenschool, 1967

Ik heb de Jeroenschool als verplicht ervaren.

Ik heb de Jeroenschool als verplicht ervaren. In mijn klas zaten Frans Kaart Willy van Aalst Huub Linthorst Bert van Cuyk Robbie Kuster (met wie ik later nog de eerste twee maanden van onze diensttijd heb vervuld in Veldhoven. magreet Brom petra bruyens? Skippyo? enz

Jeroenschool, 1969

Wat leuk om mijn eigen naam te lezen in een bericht van een "oude" vriendin.

Wat leuk om mijn eigen naam te lezen in een bericht van een "oude" vriendin. Mijn naam is Marian van Beek-Vasterman. en heb op de jeroenschool gezeten tot 1 juni 1972, toen zijn wij verhuisd naar Nijkerk. Ik denk nog regelmatig terug aan deze school het was een leuke tijd.

Jeroenschool, 1966

?