Jeroen Bosch

Vincent van Goghlaan 28 in Rosmalen, ( Toon op kaart )

117 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jeroen Bosch, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jeroen Bosch foto

Op Jeroen Bosch vind je 15 klassenfoto’s en 117 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben laatst naar de open dag van de Jeroen Bosch school geweest i.

Ben laatst naar de open dag van de Jeroen Bosch school geweest i.v.m het nieuwe gebouw. Totaal andere sfeer maar met een paar bekende gezichten zoals meneer Jos (nu de directeur) en meneer René, en Juffrouw Rietje (nog steeds groep 8) Het was haar idee om met oudleerlingen en de docenten van 'toen' een keer een weeksluiting te maken. Juffrouw Siska is ook van de partij. Wie doet er nog meer mee??? (jan - 2004)

Jeroen Bosch, 1985

leuke basis school.

leuke basis school. die goede oude tijd. Leraren oa : meneer kees, juf marti,juf margo,meneer rene (toppertje), juf riet (toppertje)

Jeroen Bosch, 1981

Heerlijke basisschool, ik herinner me vooral de dagopeningen en weeksluitingen, de lieve docenten (meneer Jos, juffrouw Rietje!) en natuurlijk het speelmonument, waar we niet op mochten klimmen, waardoor het ineens nog spannender werd om dat juist wel te

Heerlijke basisschool, ik herinner me vooral de dagopeningen en weeksluitingen, de lieve docenten (meneer Jos, juffrouw Rietje!) en natuurlijk het speelmonument, waar we niet op mochten klimmen, waardoor het ineens nog spannender werd om dat juist wel te doen;-)

Jeroen Bosch, 1984

?