Jenaplanschool De Marionet

Rolklaverpad 29 in Almere, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jenaplanschool De Marionet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jenaplanschool De Marionet foto

Op Jenaplanschool De Marionet vind je 19 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Volgens mij kon niemand om mij grote witte bril heen!! Ik ging in die tijd veel om met: Jonne, Manon, Esma, Rutger, Jonathan, Sjoerd en nog een paar.

Volgens mij kon niemand om mij grote witte bril heen!! Ik ging in die tijd veel om met: Jonne, Manon, Esma, Rutger, Jonathan, Sjoerd en nog een paar.

Jenaplanschool De Marionet, 1987

Mijn naam is Killian Petrick.

Mijn naam is Killian Petrick. Ik ben in 1994 op de Marionet gekomen bij juffrouw Marjon. Daarna kreeg ik juf Astrid, en die heb ik 1.5 jaar gehad toen kreeg ik Lisette toen ging ik naar de bovenbouw bij juf Moniek en toen kreeg ik het laatste jaar Meester Giel. Ik weet vooral nog dat ik altijd degene was die je onder het kopje "te veel praten" kon plaatsen. In de bovenbouw deden we eigenlijk weinig totdat Giel kwam. Daarna ben ik naar het OVC gegaan waar ik echt een (...) tijd heb gehad, ik stroomde ook af van de havo-ath naar Vmbo. En nu doe ik de Onderwijsopleiding op het ROc flevoland.

Jenaplanschool De Marionet, 1994

Ik geef hier les.

Ik geef hier les

Jenaplanschool De Marionet, 2001

?