Jenaplanschool

Kleine Steeg 8 in Sittard, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jenaplanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jenaplanschool foto

Op Jenaplanschool vind je 6 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb vanaf 1988 (Groep1) tot 1990 (Groep 3) op de Jenaplan school gezeten daarna ben ik weggegaan en in 1994 (groep 7) weer terug gekomen.

Ik heb vanaf 1988 (Groep1) tot 1990 (Groep 3) op de Jenaplan school gezeten daarna ben ik weggegaan en in 1994 (groep 7) weer terug gekomen. Mijn favoriete herinnigen zijn toch wel de musicals en de zang lessen van thijs bij mij gebleven. En natuurlijk de vrienden die ik in die tijd had. De schoolkamps waren ook altijd geweldig.

Jenaplanschool, 1988

Favo memories? Pff.

Favo memories? Pff.. ff denken..... Weet wel nog dat de leraar Thijs (tomaat) mij niet zo graag mocht Iedereen die op deze school zat rond dezelfde tijd voeg me maar toe op ***: Jay__19Rk (natuurlijk *******)

Jenaplanschool, 1987

weet de datum niet precies meer maar nu ik het verhaal van roger lees weet ik het wel weer.

weet de datum niet precies meer maar nu ik het verhaal van roger lees weet ik het wel weer. Kan me die (tomaat)helaas nog maar al te goed herrinnderen (Hij WAS helaas met mijn moeder getrouwd opdat monent) maar pepijn enzo kan ik me ook nog wel herrinnderen

Jenaplanschool, 1994

?