J.D. van Arkelschool

Museumweg 1 in Broek op Langedijk, ( Toon op kaart )

311 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.D. van Arkelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J.D. van Arkelschool foto

Op J.D. van Arkelschool vind je 59 klassenfoto’s en 311 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw de Bruin Meester Verweel Meester Aartsen.

Juffrouw de Bruin Meester Verweel Meester Aartsen

J.D. van Arkelschool, 1934

Eerste jaren aan de overkant naar de kleuterschool met jufrouw Astma en jufrouw Wissel.

Eerste jaren aan de overkant naar de kleuterschool met jufrouw Astma en jufrouw Wissel. op de lagereschool had ik juffrouw Visser,vd Wind, Andrea, meester Verweel, de Vries en Vegter. Het laatste jaar in apparte lokaaltjes ivm de sloop en de nieuwbouw. In de 5e op kamp naar Velsen. Op vrijdagmiddag spelletjes doen bij meester Verweel, of volksdansen in de grote hal. Te veel herineringen om op te noemen. Leuke tijd gehad.

J.D. van Arkelschool, 1972

De kleuterschool was tegenover de JD van Arkelschool.

De kleuterschool was tegenover de JD van Arkelschool. Als leidsters had ik juffrouw Asma en later juffrouw Wissel. Ik heb 5 en een half jaar op de JD van Arkelschool gezeten. Juffrouw de Vries, juffrouw van de Wind, meester Verkuil, meester de Vries. Ik heb alleen het eerste deel van de zesde klas meegemaakt omdat we toen verhuisd zijn naar IJsselstein. In de laatse twee jaar van mijn tijd op deze school werd de oude school afgebroken en werd er een nieuwe school opgebouwd. Best spannend omdat ons huis aan de achterkant grensde aan het de oude school, later het schoolplein. Alle schoolklassen waren tijdens de sloop en wederopbouw in de verschillende kerken van het dorp ondergebracht. In de 5e zaten we in de Christelijk Gereformeerde kerk (tegenover de school) en in de 6e zat ik in de artikel 31 kerk, naast het oude postkantoor. Klasgenoten waren: Willem Poortvliet, Peter Strijbis, Mieke van Doornum, Truus Strijbis, Klaas van de Blom, Wim Koedijk, Dorien Kamp, Jan Kamp, Sylvia Dudok, Liesbeth Galenkamp, Jentine Geurts, Jolanda Stins, Angelique Stins, Rene Bak, Jan Gootjes, Willem Leegwater, Bert Klijn, Jolanda Stins, Angelique Glas, Martina Wagenaar.. Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Met name de laatste 2 jaar waren erg leuk. Het zou leuk zijn om weer eens wat van deze mensen te horen...

J.D. van Arkelschool, 1971

?