J.C van Markenschool

Anthonie heinsiusstr ? in Delft, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.C van Markenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J.C van Markenschool foto

Op J.C van Markenschool vind je 26 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Lerares mevrouw Touber, die uit Nootdorp / Pijnacker kwam en mr.

Lerares mevrouw Touber, die uit Nootdorp / Pijnacker kwam en mr. de Rijke.. aardige leerkrachten. Leuke herinneringen zijn de grote schoolplaten aan de muur en de koude schoolmelk die we iedere ochtend kregen. De koffiecorvee die we in de 5'de en 6'de klas om de beurt hadden. Ook de toneelstukjes, de schooltuintjes naast de van der Dussenweg en de goddienstlessen, leraar heeft eens koetjesrepen uitgedeeld en deelde ook altijd mooie plaatjes uit van verre bestemmingen, hij woonde ergens op de buitenwatersloot. De ruimte, het clubhuis, herinner ik me nog en heb daar foto's van. Wat is er geworden van; Sylvia Janssen ( die kon mooie negerdorpen tekenen), Marrie de Vreede, Diny v. Swieten, Jolanda Ettienne ( zwemkampioene ),Gerard(later nog's tegen gekomen in Den-Bosch tijdens voetbaltoernooi ), Hilda Uitvlught, Ria Visser,Ria Jansen, Loes de Graaf, Hennie Mastenbroek,Eddy Bakvis ( buurjongen ) en johan die eens een namaak hechting in z'n hand had gemaakt met naald en draad omdat die geen zin had om te schrijven die dag, Bertje v. Halderen, Sita ( met lang blond haar )die in de 4'de klas naar Brabant/limburg moest verhuizen en wie was de jongen, waarvan z'n vader een textielzaak had en eens zakdoeken heeft getrakteerd op z'n verjaardag? Het schrijven met inkt en vloeipapier. Wat een luxe waren de eerste balpennen. Tante Metta van gymvereniging Plato in de schoolstraat Westerkwartier. En wie heeft er nog foto's van de grote Bunte in Nunspeet waar we op kamp gingen. Massale volkszangdag op de markt met pierre van Houwe als dirigent uitgevoerd door alle basisscholen in Delft.

J.C van Markenschool, 1963

leraren: juffrouw Huiskes Meester Roodnat, Dessens en de Bruin.

leraren: juffrouw Huiskes Meester Roodnat, Dessens en de Bruin.

J.C van Markenschool, 1941

Dat ik de laatste klas op een andere school mocht gaan doen.

Dat ik de laatste klas op een andere school mocht gaan doen. Daarom dus tot 1966. Was beter voor mij en de school. Echte Westerkwartierschool. Leerkrachten: Buijtenhuis; de Jong; van Wijngaarden; Clement; *************

J.C van Markenschool, 1961

?