J.C. de Molmoncourtschool

Hoornsediep 72 in Groningen, ( Toon op kaart )

122 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.C. de Molmoncourtschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 39
  • Schoolgenoten 122

Op J.C. de Molmoncourtschool vind je 39 klassenfoto’s en 122 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 100

De heer Moerman als hoofd van ...

De heer Moerman als hoofd van de school en later opgevolgd door de heer Arnold . Elke maandagochtend de collecte voor de zendelingen in de vorm van een huis. Op de maandagmiddag dia’s bekijken over de vakantieavonturen van de heer Moerman. Elke vrijdagmiddag klassieke muziek zoals peter en de wolf. Uiteraard werd er ook nog geleerd! Bij het afscheid van deze school in 1975(fusie met de parkschool) een toneelstuk opgevoerd "Het koffertje van meneer van Dalen" in het Menno Lutherhuis. Zelfs de draaiorgel 'de arabier' kwam nog langs op het schoolplein op de allerlaatste dag van het bestaan van deze school. Ik heb leuke herinneringen.

2002, Jan

Vanuit Amsterdam in klas 3 bij...

Vanuit Amsterdam in klas 3 bij juf Franken(?), 4 en 5 bij meneer Vos en in 6 natuurlijk bij Moerman; Klassieke muziek en voorlezen. Duif Pino achterin de klas. Heb nog 1 klassefoto kunnen vinden van de 4e bij Vos. bij de klasgenoten zaten 2 tweelingen, Baukje/Ineke en Theo/?. mijn beste maatjes waren Olav Nooitgedagt en Tom vd Held. meel: ja.walstra at tiscali punt enel

2002, Jim

Meneer Moerman! Het kleine tu...

Meneer Moerman! Het kleine tuintje met de sla, Gerda Folkerts, Anneke en Ineke, en zwemles!

2002, Fieneke
?