J.C. de Molmoncourtschool

Hoornsediep 72 in Groningen, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J.C. de Molmoncourtschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J.C. de Molmoncourtschool foto

Op J.C. de Molmoncourtschool vind je 39 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De heer Moerman als hoofd van de school en later opgevolgd door de heer Arnold .

De heer Moerman als hoofd van de school en later opgevolgd door de heer Arnold . Elke maandagochtend de collecte voor de zendelingen in de vorm van een huis. Op de maandagmiddag dia’s bekijken over de vakantieavonturen van de heer Moerman. Elke vrijdagmiddag klassieke muziek zoals peter en de wolf. Uiteraard werd er ook nog geleerd! Bij het afscheid van deze school in 1975(fusie met de parkschool) een toneelstuk opgevoerd "Het koffertje van meneer van Dalen" in het Menno Lutherhuis. Zelfs de draaiorgel 'de arabier' kwam nog langs op het schoolplein op de allerlaatste dag van het bestaan van deze school. Ik heb leuke herinneringen.

J.C. de Molmoncourtschool, 1969

Vanuit Amsterdam in klas 3 bij juf Franken(?), 4 en 5 bij meneer Vos en in 6 natuurlijk bij Moerman; Klassieke muziek en voorlezen.

Vanuit Amsterdam in klas 3 bij juf Franken(?), 4 en 5 bij meneer Vos en in 6 natuurlijk bij Moerman; Klassieke muziek en voorlezen. Duif Pino achterin de klas. Heb nog 1 klassefoto kunnen vinden van de 4e bij Vos. bij de klasgenoten zaten 2 tweelingen, Baukje/Ineke en Theo/?. mijn beste maatjes waren Olav Nooitgedagt en Tom vd Held. meel: ja.walstra at tiscali punt enel

J.C. de Molmoncourtschool, 1965

Meneer Moerman! Het kleine tuintje met de sla, Gerda Folkerts, Anneke en Ineke, en zwemles!.

Meneer Moerman! Het kleine tuintje met de sla, Gerda Folkerts, Anneke en Ineke, en zwemles!

J.C. de Molmoncourtschool, 1954

?