Jansenius Scholengemeenschap

Tivoliweg 41 in Hulst, ( Toon op kaart )

1044 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jansenius Scholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 68
  • Schoolgenoten 1044

Op Jansenius Scholengemeenschap vind je 68 klassenfoto’s en 1044 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 360

Herinneringen: De bandopnames...

Herinneringen: De bandopnames die we maakten tijdens de lessen, bij o.a. van Gemert, juffrouw Ekker ("Wat zit daar ingeschakeld?" Antwoord: "een stofzuiger.") en Armand ("ook al wordt dit op onze bandopnemer genoteerd, deze pijnlijke stonde..."). De minirel met de rector over het interview met homoseksuele leraar Bolleman (inmiddels rector van het Reynaert College) in de schoolkrant.

2002, Jeroen

De oude LTS als dependance waa...

De oude LTS als dependance waar 4 HBS-B zat. Dhr. Sponselee was een favoriet. Max .... was de gangmaker in de klas. En Roel D'haeze kon zo prachtig tekenen.

2002, Eva

Er zijn zó veel leuke herinner...

Er zijn zó veel leuke herinneringen aan de tijd op het Jansenius, die goede, gezellige en overzichtelijke school! De Sinterklaasmiddag in 1C bij "de Kale" Kuipers die een marsepeinen varkenskop van me kreeg, het vervolgverhaal "Plons zei de nimf" dat Yvo Fassaert en ik in "De Klapper" schreven, de films waar rector Boeren ons op tracteerde, de vette Frank Zappa "Mothers of invention" galm waar Yvo en ik de hele school op een sportdag op tracteerden, de vele uren bij Dolf "Knipperbol" in café 't Raedthuys en, zonder de andere leraren tekort te willen doen, de uren Nederlands bij dialect- en stijlfigurenfreak "Pluis" vd Ven, Joke Bijnsdorp en pater Piet vd Walle. De schoolreis naar Parijs in 1968: kopieer de volgende URL in je browser: http://*****************

2002, Wijnand
?