Jan van Nassau School

Beemsterstraat 10 in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

184 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan van Nassau School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jan van Nassau School foto

Op Jan van Nassau School vind je 30 klassenfoto’s en 184 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten.

Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten. Daarvoor in Amsterdam naar school gegaan. Was erg wennen op een ouderwetse christelijke school te komen. Ieder weekend een psalm leren was ik niet echt gewend. Maar toch een leuke tijd gehad met veel klasgenoten.

Jan van Nassau School, 1971

Ik kwam pas in de 4e klas bij Meester Post op deze school.

Ik kwam pas in de 4e klas bij Meester Post op deze school. Kreeg er snel vriendinnen, zoals Jannie, Anke, Heleen en Nellie, maar ik heb altijd heimwee gehad naar de Juliana van Stolbergschool. Meester Eikelenboom en Meester Polderman waren de volgende 2 klassen. Meester Polderman achter het hijgende trap orgeltje en wij maar zingen.

Jan van Nassau School, 1966

het spelen van de Dukes of Hazard op het schoolplein (tjonge lang geleden zeg) Als je lippenbalsem op je lippen had moest je bij Isselt je mond spoelen.

het spelen van de Dukes of Hazard op het schoolplein (tjonge lang geleden zeg) Als je lippenbalsem op je lippen had moest je bij Isselt je mond spoelen. Lippenstift op de tanden en bergschoenen van juf Bovenberg :-)

Jan van Nassau School, 1979

?