Jan van Nassau School

Borniastraat in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

148 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan van Nassau School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jan van Nassau School foto

Op Jan van Nassau School vind je 14 klassenfoto’s en 148 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Riemersma, mochten we een pakje Javaanse Jongens kopen en een dubbeltje zelf houden.

Meester Riemersma, mochten we een pakje Javaanse Jongens kopen en een dubbeltje zelf houden. In de zesde klas staken we elkaar met potloden!!! Ik loop nog altijd met die tatoes rond.

Jan van Nassau School, 1966

2 goede vrienden gehad jappie nammensma en andries bouma.

2 goede vrienden gehad jappie nammensma en andries bouma. hoofdm. was de boer. klas 5 was riemersma en had altijd een hekel aan de schooltandards. fokko span zat bij mij in de klas, verder niet veel mooie meiden, ik profileerde mij altijd als de clouwn van de klas en was altijd voor een grapje te vinden, 2x bijven zitten in 3 en 4 klas 6 heb ik niet gedaan. voor de boer hoodmeester was [kromme] was berger er, die woonde in een zijstraat van de schrans. jan pieter van schoemagger taxi klierden wij altijd. meer weet ik niet . groetjes wieger.

Jan van Nassau School, 1965

ik heb op deze school gezeten maar weet er weinig meer van ik weet dat aagje nammesma erop zat en van veenstra die woonden op de tijnjedijk ik heb in de murkstraat gewoond.

ik heb op deze school gezeten maar weet er weinig meer van ik weet dat aagje nammesma erop zat en van veenstra die woonden op de tijnjedijk ik heb in de murkstraat gewoond

Jan van Nassau School, 1959

?