Jan van Nassau PA en Havo top

Vogelsanglaan ? in Utrecht, ( Toon op kaart )

490 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan van Nassau PA en Havo top, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 53
  • Schoolgenoten 490

Op Jan van Nassau PA en Havo top vind je 53 klassenfoto’s en 490 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 337

Ik heb hier de Havo gedaan en ...

Ik heb hier de Havo gedaan en erg veel lol gehad. Vooral met mijn vriendin, Brigitte Kolk, de boel soms aardig op stelten gezet. Degene die ik mij herinner zijn Hans Tukker, Bert, Fredje, iemand die wij altijd "pizza" noemden omdat hij een italiaans uiterlijk had, Andre, Edwin Snoek,Toontje(woonde in Groenekan), Peter de Waal, Liesbeth, Silvia, Robbemond. Veel gekeet, met name bij Nederlands. In die periode was Eggink directeur en bestierde de school als een strafkamp. Hij had ook een heel typisch snorretje...... Ik weet ook nog dat Toontje eens door meneer Smit van aardrijkskunde voor zijn hoofd is geslagen, niemand durfde daar wat van te zeggen helaas! Verder zeilkamp in Sneek....weet ik niet meer zoveel van maar dat komt omdat er bier verkrijgbaar was!Bijpraten?chantal haak apedingetje warme post punt c o m(sorry, moet een beetje creatief zijn, maar zo zal het toch wel lukken?).

2002, Chantal

Ossewaarde, Wiebe en die schoo...

Ossewaarde, Wiebe en die schooltrip naar Deventer. Heb ook ooit nog opgetreden met mijn toenmalige band in de aula (1976). Fijne tijd.

2002, Rob

in deze periode veel plezier g...

in deze periode veel plezier gehad met als leerlingen lucien busser,jan...., en als favoriete docent duits, docent frans (mon. Bello) graag eens contact met oud leerlingen

2002, cor
?