jan van den heydenschool

zwaluwstraat in Hilversum, ( Toon op kaart )

31 scholieren

Bekijk de volledige pagina van jan van den heydenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

jan van den heydenschool foto

Op jan van den heydenschool vind je 7 klassenfoto’s en 31 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De werkelijke periode op deze school weet ik niet meer precies.

De werkelijke periode op deze school weet ik niet meer precies. Ik heb er maar kort op gezeten en het is al weer lang geleden. Ik hoop dat iemand mijn geheugen weer op kan frissen.

jan van den heydenschool, 1958

Ik herinner me nog Meester Boersma, Juffrouw Zwaag,en enkelen leerlingen Ton Kok,Chris Veldmeier,Theo Morren, Bertus Koridon en Freddy Thijssen.

Ik herinner me nog Meester Boersma, Juffrouw Zwaag,en enkelen leerlingen Ton Kok,Chris Veldmeier,Theo Morren, Bertus Koridon en Freddy Thijssen. Bij de deur staan,en voetballen of koppen in het achterste gedeelte van het schoolplein,weet ik nog wel

jan van den heydenschool, 1958

Ik herrinder mij ook niet de juiste tijd de school werd opgeheven en ik ben toen in de derde of tweede klas naar de valeriusschool gegaan.

Ik herrinder mij ook niet de juiste tijd de school werd opgeheven en ik ben toen in de derde of tweede klas naar de valeriusschool gegaan. Maar G ert Lam de naam herrinder ik mij wel. Dus van 1959 tot of tot en met 1962.

jan van den heydenschool, 1959

?