Jan van Arkel

Schuitestraat in Hardenberg, ( Toon op kaart )

938 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan van Arkel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jan van Arkel foto

Op Jan van Arkel vind je 65 klassenfoto’s en 938 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heel erg leuke tijd, met dank aan da menschen die er rondliepen! Hou me aanbevolen voor reunie.

Heel erg leuke tijd, met dank aan da menschen die er rondliepen! Hou me aanbevolen voor reunie.. Twas gewoon een groot feest eigenlijk, ik zag school meer als een ontmoetingsplaats en vergat nog wel eens dat dit niet het hoofddoel was. Kiezen voor een paar favouriete herinneringen kan ik niet, er was zoveel en k wil niets of niemand tekort doen!

Jan van Arkel, 1989

Gezellige, vrije, school.

Gezellige, vrije, school. Vooral de gymlessen vond ik altijd heel erg leuk (tenzij we gingen 'turnen') Zomers op het grote grasveld voor de school je tussenuren doorbrengen onder het genot van....

Jan van Arkel, 1987

Zie ook Vechtdal College te Hardenberg Te bereiken via hccnet pnt nl Ik heb zelfs (als ik goed zoek), nog wel spijbelbriefjes liggen, om weer een paar uur naar Akkerman te gaan.

Zie ook Vechtdal College te Hardenberg Te bereiken via hccnet pnt nl Ik heb zelfs (als ik goed zoek), nog wel spijbelbriefjes liggen, om weer een paar uur naar Akkerman te gaan. Fantastisch, de vrijdagmiddagen bij Akkerman, kaarten flipperen, etc. Ik herinner me nog goed de verhalen van Houtzager over zijn diensttijd, (en kruistocht in spijkerbroek, die heb ik later nog gekocht) was altijd leuk om te horen. De grote schoolavonden waren ook altijd leuk, vooral het gedeelte in A7 (of B7, ik weet het niet meer). Verder herinner ik me uiteraard de geur van Drewes, (in zijn kamer was het nog indringender). Ik heb nu even geen tijd meer, schrijf een andere keer wel meer.

Jan van Arkel, 1974

?