Jan Scholtenschool (76-83)

Sneeuwbalstraat 137 in Den Haag, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Scholtenschool (76-83), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jan Scholtenschool (76-83) foto

Op Jan Scholtenschool (76-83) vind je 39 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb alleen maar goede herinneringen aan deze school, samen met Anita Orie, waar ik nu na 30 jaar nog steeds hartsvriendin mee ben! Het was eigenlijk altijd gezellig met leraren en andere leerlingen.

Ik heb alleen maar goede herinneringen aan deze school, samen met Anita Orie, waar ik nu na 30 jaar nog steeds hartsvriendin mee ben! Het was eigenlijk altijd gezellig met leraren en andere leerlingen. Heb ook in de dependances in de Zeezwaluwstraat en Doornstraat gezeten. Anita en ik zijn ook nog een keer met Jerry Meyer, onze favoriet, uit eten geweest. Mevrouw Bogers, wiskunde, zie ik nog regelmatig in de Bijenkorf lopen, waar ik alweer 26 jaar werk. Ik woon samen en heb geen kinderen. Hobby's heb ik niet maar ga graag naar het theater en uit eten en vakanties naar verre landen zijn favariet bij mij. Zou het leuk vinden als er een reunie zou worden georganiseerd.

Jan Scholtenschool (76-83), 1972

nou geen leuke herinneringen wat een rotschool zeg.

nou geen leuke herinneringen wat een rotschool zeg.

Jan Scholtenschool (76-83), 2002

Leraar hr Balster.

Leraar hr Balster. Schoolhoofd hr Scholten. In mijn tijd gevestigd in Meer en Bosch als praktijkafdeling. va. 1968 School voor LEAO va. 1976 Jan Scholtenschool 1983 Opgeheven en afgebroken. 16-5-81 reunie in de sneeuwbalstr.

Jan Scholtenschool (76-83), 1961

?