Jan Prinsschool

Vroeger: Mauritsplaats, nu: Grotemarkt 4 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

471 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Prinsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jan Prinsschool foto

Op Jan Prinsschool vind je 84 klassenfoto’s en 471 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ja, een tijd om nooit te vergeten.

Ja, een tijd om nooit te vergeten. Ik heb zelfs nog foto's (zwart/wit) uit die tijd. Joan, Goossie, Annette, ja ik voel me weer helmaal thuis. Beste Klasgenoten, niet alleen maar kijken, ook even inschrijven. Een teken van leven doet mensen zo goed. Schiet me nog te binnen, Rob Salomons, Pierre van de Werf , Dick Nolte, Kitty v.d. Wal en Wilma Kern. Ik vergeet nooit meer mijn eerste dag op school in de vierde bij juffrouw Buitendijk. In m'n gestreepte "Tom Sayer" pak. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Zie ook Jan Prins '\n' Beste meester A. Bruggemann, sorry, maar dat was ik; niet m'n broertje.

Jan Prinsschool, 1969

Hoofdonderwijzer was dhr.

Hoofdonderwijzer was dhr. van Schayk Zillesen. Hij gaf na schooltijd extra handenarbeid (kleien bijv.). In de zesde klas zijn wij op driedaagse schoolreis naar Oosterhout geweest. Vriendinnen waren Christa Zwanenberg en Petra Visser

Jan Prinsschool, 1954

leuke schoolreisjes, en de dicos bij jufvrouw Jansen.

leuke schoolreisjes, en de dicos bij jufvrouw Jansen

Jan Prinsschool, 1978

?