Jan Ligthartschool

van Weerden Poelmanlaan in Amstelveen, ( Toon op kaart )

186 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Ligthartschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 37
  • Schoolgenoten 186

Op Jan Ligthartschool vind je 37 klassenfoto’s en 186 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 170

Meester Muilwijk was de streng...

Meester Muilwijk was de strenge hoofdonderwijzer. Ik herinner mij ook juffrouw "Pennewip". Ik weet niet meer wat haar echte naam was. Dan was er juffrouw Griethuizen, een schooljuffrouw zoals uit een boek. Ik zat in de klas met Hans Bergisch, Jan Oosterhuis, Onno Meeuwis, Bert ..., de rest moet ik opfrissen. Ik heb ook nog een klasse foto.

2002, Deleted

Meneer Muilwijk (6e klas)herin...

Meneer Muilwijk (6e klas)herinner ik mij nog heel goed, de heer Vervoort'(5e), juffrouw Griethuizen (1e), een hele leuke inval-juffrouw (3e) (haar naam vergeten). Van beroep was zij actrice en het bijzondere was dat zij altijd haar herdershond meenam. Verder meneer Derksen in de 4e klas. Leuke tijd gehad! Voor de namen van iedereen die op van de foto van de 6e klas staan zie interactieve klassefoto.

2002, Deleted

vanuit curacao was het even we...

vanuit curacao was het even wennen aan de strenge hand van meester muilwijk in klas 6,later zat ik op het casimirlyceum by zyn zoon in de klas,leerde er myn grote liefde kennen,joke van nek uit klas 4,het zou turbulent verlopen,gelukkig had ze een heel aardige moeder,verder zat ik in de klas met klaas hollander en reintje schinkel,woonden by my in de buurt,en natuurlyk glen velleman,van pia beck

2002, eddie
?