Jan Ligthartschool

Orionlaan 1 in Bilthoven, ( Toon op kaart )

291 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Ligthartschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jan Ligthartschool foto

Op Jan Ligthartschool vind je 50 klassenfoto’s en 291 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nu, ruim tien jaren nadat ik deze school verlaten heb, heb ik nog steeds vele herinneringen aan deze school.

Nu, ruim tien jaren nadat ik deze school verlaten heb, heb ik nog steeds vele herinneringen aan deze school. We zaten met 17 leerlingen in de klas (waarvan 3 Marieke's), dus ze allemaal opnoemen moet niet zo moeilijk zijn. Woensdagmiddag cursus (computercursus met mevrouw Van 't Blik of bessenjam maken met mevrouw Loch). De jaarlijkse paastocht. En aan 't eind van 't schooljaar een t-balltoernooi met aan het eind van de dag de Super Bowl, een wedstrijd tussen de leraren en het winnende team. 't Laatste jaar was er een driedaagse schoolreis naar jeugdherberg Ockenburgh in Den Haag. Dat was een ontzettend mooie ervaring, ondanks dat ik een stuk van m'n grote teen verloor;). Natuurlijk mogen de voorleeskwartiertjes van meester Beltman hierin ook niet ontbreken. 't Mooiste was als hij de GVR van Roald Dahl voorlas, ook omdat hij zelf zo'n reus was. Ik zal binnenkort kijken of ik wat foto's uit die tijd hier kan plaatsen. Maarten

Jan Ligthartschool, 1985

Het was een leuke tijd en veel dingen meegemaakt, dit zou ik allemaal voor geen goud willen missen.

Het was een leuke tijd en veel dingen meegemaakt, dit zou ik allemaal voor geen goud willen missen. Mijn favoriete leraar was meester Hellebrand, was altijd begrip vol. Wie ik ook nog goed kan herinneren is jufvrouw de Wit die haar zoon naar mij heeft genoemd. Sportdagen tegen andere scholen was altijd super gezellig omdat je natuurlijk wilde winnen, vooral tegen de Poolster.

Jan Ligthartschool, 1977

Naar huis lopen met Frans van Stroe en Bennie van Ek (mocht later niet meer omdat we steeds kinderen van een andere school "lastigvielen"!!!).

Naar huis lopen met Frans van Stroe en Bennie van Ek (mocht later niet meer omdat we steeds kinderen van een andere school "lastigvielen"!!!).

Jan Ligthartschool, 1970

?