jan ligthart school

franshalsplein in Schiedam, ( Toon op kaart )

308 scholieren

Bekijk de volledige pagina van jan ligthart school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

jan ligthart school foto

Op jan ligthart school vind je 82 klassenfoto’s en 308 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In het speelkwartier rondjes rennen tot de bel ging.

In het speelkwartier rondjes rennen tot de bel ging..... In de jeugdherberg in Lunteren. Voorlezen meneer Man in 't Veld.

jan ligthart school, 1947

Hoofdmeester Boas, weekje Oosterhout in het kamphuis met hutten bouwen.

Hoofdmeester Boas, weekje Oosterhout in het kamphuis met hutten bouwen. Er was daar een stagiare die alle jongens een nachtkus kwam geven, nou dat was wat.

jan ligthart school, 1954

ik zat op deze school tot aan klas 4 als ik het me goed herinner dus eigenlijk maar tot 1981, en zat in de klas bij joost, nathalie, miranda,sandra, alrik, remco, marcel,michel en natuurlijk nog vele meer.

ik zat op deze school tot aan klas 4 als ik het me goed herinner dus eigenlijk maar tot 1981, en zat in de klas bij joost, nathalie, miranda,sandra, alrik, remco, marcel,michel en natuurlijk nog vele meer. het lijkt me leuk als ik nog eens wat van hun hoor. stuur eens een berichtje naar ********** (je weet wel). groetjes wendy... OJA, WIE KAN MIJ HELPEN AAN KLASSEFOTO"S VAN DE KLASSEN WAAR IK IN ZAT.....HEB ALLEEN DEZE FOTO !!!!

jan ligthart school, 1976

?