Jan Ligthart

Talmastraat 1 in Zelhem, ( Toon op kaart )

162 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Ligthart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jan Ligthart foto

Op Jan Ligthart vind je 22 klassenfoto’s en 162 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zo maar even snel een paar herinneringen: voetballen op het schoolplein met een tennisbal, knikkeren naast de school, als klein vierdeklassertje een hoofdrol in een musical, meester Oosterink (helaas overleden, maar wat een man), meester Jansen.

Zo maar even snel een paar herinneringen: voetballen op het schoolplein met een tennisbal, knikkeren naast de school, als klein vierdeklassertje een hoofdrol in een musical, meester Oosterink (helaas overleden, maar wat een man), meester Jansen. En dan een paar namen: Walter van den Belt, Peter Post, Ten kate Broeders.

Jan Ligthart, 1972

Weet er niet zoveel meer van.

Weet er niet zoveel meer van. We speelden op het plein en bij het muurtje met de naam van de school erop. Nog een tijd in de houten keten lesgehad, die op het plein stonden. Daarna leren lezen en schrijven in een echt lokaal! Guus viel een gat in zijn kop tegen de verwarming tijdens een ruzie met Patrick. Juffrouw Sietsma ging trouwen en we mochten met de hele klas erbij zijn als 'Bloemenkinderen'.

Jan Ligthart, 1973

Juffrouw Kerkkamp van klas 1 tot en met klas 3.

Juffrouw Kerkkamp van klas 1 tot en met klas 3

Jan Ligthart, 1956

?