Jan Ligthart

Plein-Emaus 6 in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

277 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Ligthart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 44
  • Schoolgenoten 277

Op Jan Ligthart vind je 44 klassenfoto’s en 277 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 218

zesde klas bij meneer Sam-Sin,...

zesde klas bij meneer Sam-Sin, schooldisco met de la-bamba, de schildpadden in de klas van juf Engelvaart (niet met je stoel wippen!), de blokfluit van meneer Riel uit de oude sok, altijd giechelen met Peggy in de klas , 'vaste verkering' met Vincent Baanvinger, zoentikkertje in de pauze, overblijven en dan tussen de middag softballen op het schoolplein, Dolly-Dots-dansjes, en ga zo maar door!

2002, Deleted

Heb op sommige ervaringen na e...

Heb op sommige ervaringen na een hele leuke tijd gehad op deze school. Bekende namen die me nu te binnen schieten zijn Diana Lobo, Astrid ?, Martin Kuperus, Jeroen vd Laan, Rini Bak, Arie Sluiter, Ronald Harteveld, Jacqueline Willebrand, Wim de Graaf, Michel Dalfsen, Tonja ?, Sophia ?. Favoriete leraar was voor mij meneer Samsin en lerares was mevr. Engelvaart. En voor gym natuurlijk Erik van Kampen. Die heeft heel wat meiden harten gebroken. Ook had ik een vriendin die een klas lager zat, Ineke Maarleveld.

2002, Deleted

Ep gemaakt met klas,met kinder...

Ep gemaakt met klas,met kindermusicalliedjes. Olv. Versluis.

2002, Rob
?