Jan Lighthartschool openbaar lager onderwijs

Hogendijk in Zaandam, ( Toon op kaart )

217 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Lighthartschool openbaar lager onderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jan Lighthartschool openbaar lager onderwijs foto

Op Jan Lighthartschool openbaar lager onderwijs vind je 55 klassenfoto’s en 217 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Lerares juf Winter-Baas in de eerste twee jaar, en dan haar afscheidsfeest.

Lerares juf Winter-Baas in de eerste twee jaar, en dan haar afscheidsfeest. Juf Kessel in de derde klas, dan mr.Cramer in de vierde, mr. Mollema in de vijfde en mr. Roubroeks in de zesde klas met een leuk afscheidsfeest waar hij van ons ondermeer een dikke sigaar kreeg. Klasgenoten o.a. Gerda Vink ( noch steeds mijn vriendin) Marijke Spaander, Wilma de Ruijter, Elma Duif, Guda Vreeken, Alie Visser, Jaquelinne Roeland, Carolien Daub, Erna Mantel, Carla Jonker, Klassien Fronik, Mieke van Gullik,Cor Lange(n)berg mijn eerste grote liefde!De tweeling Zwikker,Rob Midde(l)berg(een achter,achterneef),een heerlijke schooltijd!

Jan Lighthartschool openbaa..., 1964

De eerste jaren bij juf de Winter,heerlijke schooltijd gehad,mijnheer Rouwbroeks een man om nooit meer te vergeten,bij mij in de klas o.

De eerste jaren bij juf de Winter,heerlijke schooltijd gehad,mijnheer Rouwbroeks een man om nooit meer te vergeten,bij mij in de klas o.a Noortje Hollander Mariane Keizer,lida Gorter,Nils Duits,mijn eerste liefde Rob Vos,Thies van de dierenarts,alle meiden van de westzaanerdijk.Woon al 30 jaar in Duitsland maar kijk altijd als ik in Nederland ben naar vertrouwde gezichten,maar heb helaas nog nooit iemand terug gezien!Spelen met de meiden van Leguit en de Zonderlandjes op het schoolplein,een tijd om nooit meer te vergeten!.

Jan Lighthartschool openbaa..., 1962

Meneer Bink,Juf Kruize,Meester Cramer(hoofdmeester)Meneer Riem In de klas: Tommy Warnaar,Frank van de Nieuwendijk.

Meneer Bink,Juf Kruize,Meester Cramer(hoofdmeester)Meneer Riem In de klas: Tommy Warnaar,Frank van de Nieuwendijk.zou het leuk vinden om weer eens contact te hebben.

Jan Lighthartschool openbaa..., 1976

?