Jan Jansschool

Haghoeksweg in Almelo, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Jansschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 81

Op Jan Jansschool vind je 3 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 30

Namen uit mijn klas die mij ui...

Namen uit mijn klas die mij uit die periode te binnen schieten zijn o.a Jan Peper, Ben Lubbers, Stef Bertolla, Marcel Vrielink, Josje Spin, kleine Joris, Rob Olde Heuveld, knappe Marielle van de Bomen, en mijn eerste danspartner Eva Spanje enz enz..... hoe zou het nu met iedereen zijn ....tja Voor wat betreft de leraren is mij meneer Hoitink erg bij gebleven, deze beste man trok mij in de 3e klas een keer ontzettend hard aan de oren, en ik weet nog steeds niet waarom. Mocht ik hem ooit nog eens tegen komen dan weet ik wat mij te doen staat... (haha) De trouwdag van leraar Jan Wolters (5e klas) was ook leuk, we mochten hier s'middags met de gehele klas bij aanwezig zijn. Wat ook altijd gaaf was, waren de onderlinge schoolvoetbal wedstrijden op het voetbalveld bij de Europaflat. Dat ging er soms best wel hard aan toe, ik weet nog goed dat Marcel Vrielink hier eens een harde trap tegen zijn oog heeft mogen ontvangen, dat oog zat toen echt dicht.

2005, Martin

De school is opgericht/gebouwd...

De school is opgericht/gebouwd in 1969 en 1970. De zesde klas was de eerste klas, waarvan de leerlingen verder doorstroomden naar het voortgezet onderwijs. Deze eerste zesde klas was eigenlijk een samengeraapt ..... van jongens, die veelal van de Radboudschool kwamen en meisjes van de St.Catharinaschool. Tijdelijk heeft deze zesde klas nog een onderkomen gehad in de Catharinaschool (Hr. Fermont). Het was de eerste GEMENGDE klas voor velen van hen! Overigens had deze klas eigenlijk geen echte binding met de Jan Jansschool. De school was opgericht omdat in de Haghoek nog geen echte Katholieke lagere school was. Wel een Christelijke en Openbare. Het eerste wat de heer Fermont organiseerde voor ons in de eerste week was een fietstocht (De Molenvenroute). De heer Fermont was een fervent hobby fotograaf. Hij had altijd zijn kleine MINOX camera op school bij zich. O, ja het schoolreisje op het eind van het schooljaar ging naar de Waarbeek.(Op de fiets!)

2005, Martien (Martin)

Volgens mij willen er niet vee...

Volgens mij willen er niet veel mensen meer terug denken aan de school, weinig aanmeldingen...

2005, Deleted
?