Jan Fabriciusschool / Overcingelschool

Overcingellaan in Assen, ( Toon op kaart )

344 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jan Fabriciusschool / Overcingelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 78
  • Schoolgenoten 344

Op Jan Fabriciusschool / Overcingelschool vind je 78 klassenfoto’s en 344 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 276

Ha ha, wilde naar deze school ...

Ha ha, wilde naar deze school omdat mijn beste vriendin er toen op zat. Kitty Brans, de klas waar ik in kwam was een klas hoger....dusse blijven zitten....en bij Kitty in de klas.....enkele naampjes, Kitty Brans, Corina Betzema, Sylvia....Marjon, Daniëlle, Wietske Schuurman, Janneke, Patricia, Anja Schutrups, Agnes...en nog tig....Helen Muhr kan ik me ook goed herinneren....Af en toe een beetje de zondebok...niet leuk geweest. Weet nog dat we met 6 meiden ofzo straf zaten uit te zitten bij dhr. Wiersma (Directeur) op zijn kantoor. Bakje koffie erbij ;-) Ja, dat laatste jaar was erg geschikt. In de klas ervoor viel ik buiten de boot.....kwam later het jaar binnen en had weinig moeite met de stof.....naampjes, Annelies...Miranda.....Theresa....rest ben ik kwijt :-(

2002, Deleted

meest roerige tijd van mijn ti...

meest roerige tijd van mijn tienerjaren

2002, Ineke

Leuke herinneringen in het alg...

Leuke herinneringen in het algemeen

2002, Deleted
?