Jan Campert M.U.L.O.

Bloemfonteinstraat (oude adres voor fusie ) in Den Haag, ( Toon op kaart )

139 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Jan Campert M.U.L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 31
  • Schoolgenoten 139

Op Jan Campert M.U.L.O. vind je 31 klassenfoto’s en 139 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 135

In de examenklas mijn man Henk...

In de examenklas mijn man Henk de la Mar ontmoet, waarmee ik meer dan 40 jaar ben getrouwd. Favoriete leraren: Dhr. Korrelboom (Klasseleraar), Mw. Smit (Engels en Nederlands), dhr. Vermeulen (Wiskunde), Mw. Wieringa (gymnastiek), Mw. De Vries (Frans) Dhr. v.d. Ploeg (Duits) "Fraulein Weiman" en het gedicht voor het examen Fahnenflucht. Concierge "Pa" die de bel luidde voor de pauzes. Naschoolse danslessen bij de familie Poptie in de gymzaal in de Achterraamstraat met eindbal in de Dierentuinzaal met je eerste petticoat en dansschoenen met een zg. queeniehakje. Klasgenoten: Greetje Woltman, Jopie Wijnhoven, Paula Botbijl, Tweeling Rina en Rietje Moyses, Gerard Lobenstein,Hans de Gunst, Fred Chavannes, Ko Maas, Anton Dreumel, Cornelisse (speelde piano tijdens schoolreisje in Rheden in de 3e klas).

2002, hendrik

Hoofd Dhr. Bode, Leraren Korre...

Hoofd Dhr. Bode, Leraren Korrelboom, Brouwer, Mevr.Herwijer Klasgenoot Fred Boon

2002, Fred

Vermeulen, Platschorre, Mevr. ...

Vermeulen, Platschorre, Mevr. de Vries, van der Stadt, Korrelboom, Miep Kerkvliet Floor en Rietje Leenheer Piet Roeten de Wolff (Wolfje) Anneke Bulthuis Henk Beljaards

2002, Deleted
?