Jacobuscollege

van de Waalslaan in Enschede, ( Toon op kaart )

1361 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jacobuscollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jacobuscollege foto

Op Jacobuscollege vind je 118 klassenfoto’s en 1361 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Marille, Hedwig, vakantie!.

Marille, Hedwig, vakantie!

Jacobuscollege, 1977

Een echt OV-R!!!.

Een echt OV-R!!!

Jacobuscollege, 1986

Mijnheer Vijgen kwam uit Limburg, gaf geschiedenis en was onze klasseleraar, dat wist-ie zelf niet meer, maar dat gaf niet, wat kon die man mooi vertellen! Net als Driessen, die was er ook nog sympathiek bij, Boonstoppel ook, op zijn eigen manier.

Mijnheer Vijgen kwam uit Limburg, gaf geschiedenis en was onze klasseleraar, dat wist-ie zelf niet meer, maar dat gaf niet, wat kon die man mooi vertellen! Net als Driessen, die was er ook nog sympathiek bij, Boonstoppel ook, op zijn eigen manier......... Typische typetjes: Mueller (Nederlands): "mijne dierbare discipelen....." Zwijssen (Scheikunde): "vroeger bij de Shell....." en weer mislukte de proef. En natuurlijk Stassen die legde je "economische waarden" uit in Jaegermeister en bier, geweldig ik weet het nu nog! Sportdagen, Leerlingenraad, Komkommertje, en de fameuse "Fancy Fair". Klassefuiven, schoolfeesten en gewoon vrijdagmiddagen in de Kater, de Poort en al die andere kroegen en ach, de muziek die ze toen speelden: ten years after, Canned Heat, the Doors, dit was de tijd van Supertramp "school's out", Alice Cooper en Status Quo, het is een mooie tijd geweest. Toffe school.

Jacobuscollege, 1971

?