Jacob de Witt school

De Wittenstraat 100 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

234 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Jacob de Witt school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Jacob de Witt school foto

Op Jacob de Witt school vind je 79 klassenfoto’s en 234 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mijn liefste juf was juf Bitter met haar hond Boefie.

mijn liefste juf was juf Bitter met haar hond Boefie.Ik had ook meester Frankvoort.Ik ken de meeste leerlingen nog van naam(klas2 1973) oa:Astrid Smit,Dirk-Jan Gouwerok,Freek Blankenstein(helaas overleden) Herman Peatzhold,Erik Smit,Esther Brienen,Paula Koerts,Cootje Salomons,Eline Heuperman,Jessica Hulsman,Antoon de Ruyter,Ronnie Wolfs,Diana Hessels,Jolanda Peelen,Moniek van Bezooijen,Ricardo Schouten,Andre ?,Sandra Tophoff,Michael Fijnenberg,Peter Kneteman,Iris Flens,Paula Koerts,Sandra Schutte,Ciska Vinju, Jannie de Koning andere namen weet ik niet meer.Heb ook nog "verkering" gehad met Herman en met Eric.

Jacob de Witt school, 1971

Er waren veel Robben in de klas.

Er waren veel Robben in de klas. Maria die geweldige tekeningen maakte, John die hartchirurg wilde worden.

Jacob de Witt school, 1967

vond het altijd leuk om naar school te gaan .

vond het altijd leuk om naar school te gaan .Mensen die ik mij kan herinderen zijn .Niet perse van de klas maar van de school zelf.Ricky de vries en zijn zus brenda.Henjo de vries en zijn zus.Sander en zijn zus van loon.De gebroeders verwey alex remco en dennis .Paulo (die heeft ook nog bij mij op de westelijke tuinsteden gezeten.)Dave en zijn zus diana.Jerry polder.Remco .Ronnie van der bijl .Sirin van bakel.Nicole jongsma en zus .Caroline .tommie nijmeyer.raymond en maurice abels .rene jonkhart . dat was het zo een beetje zin om te mailen mail dan naar ajaxfan34 hetemelen ps wie er schoolfoto's heeft van die tijd zou die ze dan naar me toe willen mailen ben alles kwijt geraakt na veel verhuizingen .groetjes cher

Jacob de Witt school, 1979

?