jacintaschool

essenstraat in Brunssum, ( Toon op kaart )

71 scholieren

Bekijk de volledige pagina van jacintaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

jacintaschool foto

Op jacintaschool vind je 9 klassenfoto’s en 71 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me nog vaag namen en gezichten uit die tijd.

Ik herinner me nog vaag namen en gezichten uit die tijd. Vriendinnen waren Elly de Waal en Liesbeth Kroes. Ik weet alleen dat we een vreselijke hoofdonderwijzer hadden, dhr. Bogaarts, die er schuld aan heeft dat veel leerlingen niet de studie mochten doen waar ze wel het verstand voor hadden.

jacintaschool, 1961

Hallo, ik heb maar heel kort op deze school gezeten,maar ze spookt nog steeds af en toe door mijn hoofd.

Hallo, ik heb maar heel kort op deze school gezeten,maar ze spookt nog steeds af en toe door mijn hoofd. Ik kwam in oktober 1966 in klas 5 bij ene juf Waterval, bij haar schiet me altijd het liedje "Dominique" in gedachten. Daarna bij de heer Boogaards, helaas heb ik de zelfde herinnering aan hem als Angelique, bij haar kwam ik in de klas. Maar ik had geluk met een stel fijne ouders en ook met het feit dat ik in l968 naar Den Bosch verhuisde, daar de Havo deed en alweer 26 jaar zelf voor de klas sta. Ik denk dat deze man veel verpest heeft met zijn zeer dominante houding. Verder herinner ik me Jeanny Ruiters. Ach ja ik zat er maar kort op . Beste mensen, veel plezier en het levenen wie weet...de wereld is klein.

jacintaschool, 1966

Na verhuizing kwam ik hier in de vijfde klas.

Na verhuizing kwam ik hier in de vijfde klas.

jacintaschool, 1962

?