J W v d Doelschool

Kabbelaarsbank 2 in Zierikzee, ( Toon op kaart )

189 scholieren

Bekijk het volledige profiel van J W v d Doelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 64
  • Schoolgenoten 189

Op J W v d Doelschool vind je 64 klassenfoto’s en 189 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 117

Voetballen na schooltijd, scho...

Voetballen na schooltijd, schoolkamp in Haamstede, voor het eerst verliefd, 6e klas musical, topografie (ugh), liedboekversje op maandagmorgen, snoep halen bij de Aldi en nog veel meer!

2002, Deleted

*Zandtaartjes maken in de zand...

*Zandtaartjes maken in de zandbak *Mijn eerste leesboekje die ik moest voorlezen in alle kleutergroepen "Een gans legt een ei" (kan ook een kip of eens zijn geweest) *lezen bij Juf Knape *"De Duivel" in de klas bij men. van Loon. *Zingen met JomJom *De rotzooi in groep 7 met kousemaker *De musical "kunst heeft vele gezichten". Wat namen die ik me zo herinner: Nathalie Janse, Sigrid Boone, Elise ter Riet, Kitty van Aken, Marjoleik Kloet, Rose-Mary Joppe,Carlos Slinkert, Ruud van der Schelde, Bas Schietekatte... en nog veeeel meer!

2002, Deleted

ik kwam in de tweede klas op s...

ik kwam in de tweede klas op school.bij juffrouw tillema.ik had een jaar in engeland op school gezeten.(daar woonden we).veel klasgenootjes wonen nog steeds in zzee dus die zie ik vaak.maar van heel veel ben ik ook de namen vergeten.

2002, Deleted
?