J W v d Doelschool

Kabbelaarsbank 2 in Zierikzee, ( Toon op kaart )

185 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J W v d Doelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J W v d Doelschool foto

Op J W v d Doelschool vind je 64 klassenfoto’s en 185 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voetballen na schooltijd, schoolkamp in Haamstede, voor het eerst verliefd, 6e klas musical, topografie (ugh), liedboekversje op maandagmorgen, snoep halen bij de Aldi en nog veel meer!.

Voetballen na schooltijd, schoolkamp in Haamstede, voor het eerst verliefd, 6e klas musical, topografie (ugh), liedboekversje op maandagmorgen, snoep halen bij de Aldi en nog veel meer!

J W v d Doelschool, 1979

*Zandtaartjes maken in de zandbak *Mijn eerste leesboekje die ik moest voorlezen in alle kleutergroepen "Een gans legt een ei" (kan ook een kip of eens zijn geweest) *lezen bij Juf Knape *"De Duivel" in de klas bij men.

*Zandtaartjes maken in de zandbak *Mijn eerste leesboekje die ik moest voorlezen in alle kleutergroepen "Een gans legt een ei" (kan ook een kip of eens zijn geweest) *lezen bij Juf Knape *"De Duivel" in de klas bij men. van Loon. *Zingen met JomJom *De rotzooi in groep 7 met kousemaker *De musical "kunst heeft vele gezichten". Wat namen die ik me zo herinner: Nathalie Janse, Sigrid Boone, Elise ter Riet, Kitty van Aken, Marjoleik Kloet, Rose-Mary Joppe,Carlos Slinkert, Ruud van der Schelde, Bas Schietekatte... en nog veeeel meer!

J W v d Doelschool, 1987

ik kwam in de tweede klas op school.

ik kwam in de tweede klas op school.bij juffrouw tillema.ik had een jaar in engeland op school gezeten.(daar woonden we).veel klasgenootjes wonen nog steeds in zzee dus die zie ik vaak.maar van heel veel ben ik ook de namen vergeten.

J W v d Doelschool, 1976

?