J P Minckelers

Minckelersstraat 36 in Hilversum, ( Toon op kaart )

120 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J P Minckelers, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J P Minckelers foto

Op J P Minckelers vind je 38 klassenfoto’s en 120 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Veel gelachen met mijn vriendinnen Rebecca,Linda en Marja.

Veel gelachen met mijn vriendinnen Rebecca,Linda en Marja. Heel veel spelletjes gedaan op het plein. Een keer per jaar de angst voor de tandenbeul.die toen nog op school kwam. 3 jaar les gehad van meester de Bruyn een nogal vreemde man.

J P Minckelers, 1971

Ik heb alleen in de eerste klas hier gezeten bij juf Loen en op de kleuterschool bij juf van Bekem??die wreef je wangen altijd knal rood als het koud weer was, heel veel namen weet ik niet meer,alleen m n beste vriendinnetje Jennie Voorhaar ben ik nooit v

Ik heb alleen in de eerste klas hier gezeten bij juf Loen en op de kleuterschool bij juf van Bekem??die wreef je wangen altijd knal rood als het koud weer was, heel veel namen weet ik niet meer,alleen m n beste vriendinnetje Jennie Voorhaar ben ik nooit vergeten.

J P Minckelers, 1962

meester banning een man met karakter en de schoolreisjes waren leuk en de hooftmeester versluis kocht ons af met spaar bonnen als we stil waren en het toneel stuk in de zesde klas was prachtig.

meester banning een man met karakter en de schoolreisjes waren leuk en de hooftmeester versluis kocht ons af met spaar bonnen als we stil waren en het toneel stuk in de zesde klas was prachtig

J P Minckelers, 1960

?