J. Albrondaschool

Pieter Venemakade 59 in Kiel-Windeweer, ( Toon op kaart )

123 scholieren

Bekijk de volledige pagina van J. Albrondaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

J. Albrondaschool foto

Op J. Albrondaschool vind je 7 klassenfoto’s en 123 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Pas in de 5e op school gekomen, maar ik vond Kiel hartstikke leuk.

Pas in de 5e op school gekomen, maar ik vond Kiel hartstikke leuk. Ik vond het leuk dat de 5e en 6e in één lokaal zaten. Alleen les gehad van Poelstra. De bonte avonden (een keer musical, een keer playbacken) en het schoolreisje op de fiets (naar Appelscha?) vond ik geweldig.

J. Albrondaschool, 1983

Mjah favoriete herinneringen heb ik niet echt aan die tijd.

Mjah favoriete herinneringen heb ik niet echt aan die tijd. Wel waren de eerst jaren bij juf Harma en juf Luurtsema erg leuk. Daarna begon de ellende :) Kan me goed herinneren hoe meester Meijer (notabene op mijn verjaardag!) een muis met een prullenbak heeft vermoord. PATS! Heb meer herinneringen aan de charmes van het buitenleven in Kiel en de vriendjes dan aan school.

J. Albrondaschool, 1981

Geweldig, zelfs onze Kiel staat er op.

Geweldig, zelfs onze Kiel staat er op. Zo mag ik het nog steeds wel noemen ook al ben ik in 1971 verhuisd naar Groningen. Gelukkig zat ik nog in het oude, gezellige gebouw, met een verschrikkelijk oud gym lokaal waar St.Klaas verwelkomt werd. Ook meester Poelstra en meester Meijer waren er toen al. Wie heeft geen les van ze gehad, ik heb er in elk geval leuke herinneringen aan over gehouden, net als aan Kiel zelf en zijn bewoners.

J. Albrondaschool, 1965

?