I.V.O. MAVO

3e Kostverlorenkade in Amsterdam, ( Toon op kaart )

80 scholieren

Bekijk de volledige pagina van I.V.O. MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

I.V.O. MAVO foto

Op I.V.O. MAVO vind je 3 klassenfoto’s en 80 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Freek (Gymleraar), Bram (Wiskunde), Ans Bos, Mijn vriendinnen waren o.

Freek (Gymleraar), Bram (Wiskunde), Ans Bos, Mijn vriendinnen waren o.a. Martine de Graaf, Sharon Osinga, Maura Langereis, Daphne Roemele, Barbara Visser, Deze eerste 5 zijn nog steeds dikke vriendinnen van mij),Sylvia Spaink, Mariska den Drijver.

I.V.O. MAVO, 1986

Nadat ik van m'n vorige school was afgetrapt kwam ik in deze hel terecht , maar wat een tijd heb ik hier gehad zeg.

Nadat ik van m'n vorige school was afgetrapt kwam ik in deze hel terecht , maar wat een tijd heb ik hier gehad zeg. Eerste dag naar snackbar L'oase op de Overtoom voor 2 broodjes rosbief (ik d8 laat ik eens gezond doen) om de volgende dag thuis ziek op bed te liggen met voedselvergiftiging, sindsdien nooit meer wat gehaald daarzo. In de pauze voetballen op het veldje achter de school , en als het voetballen leuk was pakten we de KWU uurtjes erbij om door te gaan. Opvallende personen : Tom , zat altijd in de pauze bij iedereen geld te bietsen zo dat ie weer naar de coffeeshop kon om weed te scoren. Ik ben Tom nog een keer op het Rokin tegen gekomen , waar die (geloof het of niet) bij mensen geld zat te bietsen , wat dat betreft ben ik er nog goed af gekomen. Taco , ik weet niet van welke planeet hij kwam , maar wat mafkees was dat zeg , elke dag kwam ie op z'n 2e wereldoorlog Kreidler naar school , Taco deed me altijd denken aan Beaker uit de muppetshow ,ik hoop dat Taco z'n droom heeft waar kunnen maken , Taco wou namelijk weerman worden :P Anderijn : Symbool voor ultra linkse millieu activist , waarschijnlijk een Volkert sympatisant Leraren Bram (wiskunde) : Ik mocht hem wel met z'n poedel/Gordon kapsel , makkelijk was ie niet , maar dat was ook wel nodig met dat zooitje ongeregeld Lex (frans/nederlands): Aardige vent , helaas voor hem zijn Smintjes (en andere "breathsavers" een paar jaar te laat uitgevonden) Freek (gym): Een van de leukste leraren , jammer dat ie op een gegeven moment weg ging Ans Bos (Directrice/Nederlands): Haar kantoor ken ik nog wel , als ik er weer een keer was uitgestuurd bij een les Ron (Biologie): Geruchten gingen ten ronde dat ie p.edofiel was Vrienden:Manuel (heeft een tweelingbroer) , Remco smetsers , Silvie , Chantal , Danny Boon ,Wijnand ,Peter en Erwin Schillemans , Myra , Stefan van Oostveen (daar ga ik helaas nog steeds mee om), john , Mischa , Niels Stijn en nog wat meer

I.V.O. MAVO, 1989

Jan Eilts-> glas in lood dingen maken.

Jan Eilts-> glas in lood dingen maken. Bram (mentor), Ron (leukste biologieleraar die ik ooit had), Ans Bos (klein maar onverveerd (of is het toch onvervaard?), Hans vd Velden (erg leuk als persoon, natuurkunde was minder), Freek ('als je geen zin hebt, dan máák je maar zin'), Hans Vermeulen (ook al vond ik aardrijkskunde niet leuk), Gert (van hem leerde ik Engelse teksten te lezen waarvan ik maar de helft (of minder) vd woorden kende), Lex (schat). Vriendinnen: Patricia de Groot, Patricia de Vries, Nicolette Bijdemast, Nanny Coppes, ... Geen contact meer, zou graag wat van ze horen (wie heeft (email)adres van een van hen?).

I.V.O. MAVO, 1984

?