I.V.O. Kindergemeenschap (lager en voortgezet onderwijs)

Ottho Heldringstraat 41 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

86 scholieren

Bekijk de volledige pagina van I.V.O. Kindergemeenschap (lager en voortgezet onderwijs), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

I.V.O. Kindergemeenschap (lager en voortgezet onderwijs) foto

Op I.V.O. Kindergemeenschap (lager en voortgezet onderwijs) vind je 23 klassenfoto’s en 86 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

toneel en voetbal herinneringen.

toneel en voetbal herinneringen

I.V.O. Kindergemeenschap (l..., 1975

slootje springen, sneeuwballengevecht met henry dunant school, bootreisje, mediteren onder leiding van andré Maas.

slootje springen, sneeuwballengevecht met henry dunant school, bootreisje, mediteren onder leiding van andré Maas...etc Ik zat (de gehele 6 jaar) op de kindergemeenschap, basisschool ernaast in houten gebouwtjes, Ottho helderingstraat 29. Van de stichting progressief onderwijs Amsterdam. In 77 was het hoofd der school G joosten. Een erg leuke tijd gehad daar met verschillende klassen in één groep en leren naar motivatie. Namen van leerlingen die ik me herinner Muriel en Linde (schreven in mijn poesie album) bob, sander, peter, tristan, Madeleine, Annemarie... leraren: juf Rina en meester Geert of Gerrit, andré maas...verder is er weinig in mijn geheugen blijven plakken. het exacte eind jaar weet ik ook niet meer precies kan ook 77 zijn

I.V.O. Kindergemeenschap (l..., 1971

Ik weet bij god niet meer wanneer het allemaal was, maar ik zat in ieder geval op De Kindergemeenschap in de seventies totdat deze school definitief de deuren sloot.

Ik weet bij god niet meer wanneer het allemaal was, maar ik zat in ieder geval op De Kindergemeenschap in de seventies totdat deze school definitief de deuren sloot.

I.V.O. Kindergemeenschap (l..., 2002

?