IVIO

Woestijgerweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van IVIO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 18

Op IVIO vind je 3 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 23

ik herinner mij geert bruynswa...

ik herinner mij geert bruynswaard, dik van doornik, eddy roskam en natuur Vredevoogd, Van Niekerk en de Haarlem-supporter Weenink.

2003, Deleted

Ik herinner me er niet zoveel ...

Ik herinner me er niet zoveel van, wel het hoofd vredevoogd of zo iets.

2003, Deleted

typeles van mijnheer Le Haen. ...

typeles van mijnheer Le Haen. van Niekerk gymleraar (daar was ik niet goed in hoor), van Bracht uit Putten kwam met motor op school was ook leraar en van Blankesteijn woonde bij de Verdiweg was ook leraar zelfs onze klasse-leraar en natuurlijk Vredevoogd, mevr. Diepenbroek of Diepenbrouck een aardige lerares. Al met al een leuke tijd. Namen van leerlingen die nog in mijn geheugen zitten zitten zijn o.a. Arien Hoiting (Barneveld), Gert-Jan Boerhave (Barneveld), Bert de Heus (Barneveld), Gert de Boer (Barneveld), de zus van Bert de Heus, Cees Eikelenboom, Gert Vink (lange jongen) Bennie Broekhuis (een sporter pur sang)(barneveld) Hans van Zwol,Beppie Voetee, Atie van Dam, Jan Buitenhuis, Robin Heitinga, Freddy Barbilion, Ad v.d. Berg, Henk Smit, Marinus Knol, Ietje van de Graaf, Riet v.d. Zou, Jan Verspui, ene van Bentum uit Woudenberg, Age Dijkstra (zat in een kindertehuis Arnhemseweg), Ronny Sintrop, Gert de Ruiter,Henk Smit, Hans Teubler (die is jaren geleden overleden na een noodlottig ongeval tijdens zijn hobby parachutespringen)Huib Boersma, van Bentun (Woudenberg), Carla Meijers, Jeanet Snijders, Sonja van het Klooster, Tine Roos, Niesje Jansen uit Voorthuizen, Ankie mante, Hennie van Brummelen. Het gekke is dat ik de namen van de meisjes bijna niet weet hahahaha ik was toen nogal verlegen naar de meisjes toe denk ik. Maar dat is later allemaal goed gekomen hoor. Deze school als je alle diploma's haalde en dat heb ik gedaan stond gelijk aan een MULO. Het was ook meer een streekschool, de leerlingen kwamen ook vanuit de hele omtrek van Amersfoort. Dit was eigenlijk voor die tijd ook een prachtige opleiding met stages. De meeste leerlingen zijn daarom ook goed terecht gekomen heb ik begrepen.

2004, Deleted
?