It Twaspan

Skoalstrjitte 4 in Twijzelerheide, ( Toon op kaart )

62 scholieren

Bekijk de volledige pagina van It Twaspan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

It Twaspan foto

Op It Twaspan vind je 10 klassenfoto’s en 62 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school is het begin van mijn schoolloopbaan.

Deze school is het begin van mijn schoolloopbaan. Ik heb weinig herinneringen aan deze school, aangezien ik er maar 4 maanden op gezeten heb, daarna gingen we verhuizen naar Drachten. Ik weet dat ik bij juf Nellie in de klas heb gezeten. In mijn boek van Ikke staan diverse namen genoemd van klasgenoten, waaronder Lisa Zuidema.

It Twaspan, 1981

Ik ben altijd met veel plezier naar de lagere school gegaan.

Ik ben altijd met veel plezier naar de lagere school gegaan. Op de kleuterschool had ik "juf Nellie", in de eerste en tweede klas "juf Ria", derde en vierde "meester Tjalling", vijfde en zesde "meester Haisma". De schoolreisjes waren uiteraard het leukst!

It Twaspan, 1981

Ik heb hier een erg leuke tijd gehad.

Ik heb hier een erg leuke tijd gehad. Favoriete leraar: Meester Tjalling! Door hem ben ik Guus Kuijer gaan lezen, Op je kop in de prullenbak! Ik weet nog dat hij een leerling (ik geloof Sietske) ook een keer met haar hoofd boven de prullenbak heeft gehad :-). Later toen ik een jaar of 15 was ben ik nog een half jaartje klasse-assistente op mijn "oude" school geweest. Toen werd me wel duidelijk dat ik niet in de wieg was gelegd voor kleuterjuf (wat ik vroeger graag wilde worden)...

It Twaspan, 1976

?