Ontdek PLUS

It Kampke

Buorren 21 in Terherne, ( Toon op kaart )

59 scholieren

Bekijk de volledige pagina van It Kampke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

It Kampke foto

Op It Kampke vind je 5 klassenfoto’s en 59 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

schooltoneel (de revue), kringgesprek (liever niet in het Fries, sorry), Meester Jan, Meester Bergsma en het bezoek van Hotze de Roos (van de Kameleon natuurlijk).

schooltoneel (de revue), kringgesprek (liever niet in het Fries, sorry), Meester Jan, Meester Bergsma en het bezoek van Hotze de Roos (van de Kameleon natuurlijk)

It Kampke, 1975

Ik weet het niet zeker of ik op deze (kleuter)school zat.

Ik weet het niet zeker of ik op deze (kleuter)school zat. Het enige wat ik me herinner (van een foto) is dat er een juffrouw Friso was en dat Jappie Hooistra mijn buurjongen was in Terkaple (no. 60)

It Kampke, 1960

jezus dit was die friese school waar alles maar dan ook alles(behalve nederlands)in het fries gebeurde! wij waren import-terhornsters.

jezus dit was die friese school waar alles maar dan ook alles(behalve nederlands)in het fries gebeurde! wij waren import-terhornsters...dus hoorden hier niet echt thuis! en die akelige nare roel bergsma,god wat had ik de pest aan die man! klas van 4 personen:arie leemburg,lutske dykema,sjoerdsje de vries

It Kampke, 1977